i går

HEJ HEJ!! igår så fylde Frida år så ja va där och vi hade kul som vanligt haha :-) sen hämtade mamma mig. Mamma och jag titade på tv:n :-)
hej då på er!!!

skolan!

hej hej i dag var jag i skolan i gen :-) Hade verkligen läsnat på att vra sjuk och hemma. 
Men i skolan jobbade vi ma, sv sen var det mat sen hade jag syslöjd sen musik :-) sen slutade vi :-) Vi slutade kl 14:35 :-)
Katrin c földe med mig hem. Vi gjorde läxor :-/ men nu ska jag träna på glosorna vi har förhör i morgon :-) HEJ DÅ PÅ ER ALLA!!!

hemma i dag igen!!

hej hej!! jag är sjuk i dag men ska kålla på bloggar nu hehe
men ha  det bra alla så hörs vi ;-) HEJ DÅ PÅ ER ALLA!! :-)

Fick sminka Adam förut haha

Det fulaste jag kunde haha (dålig bild)


Sjuk!!

Hej på er!! Jag är sjuk :-( har ont i huvudet, halsen och hostat hela tiden svider i ögonen men jaja sjuk är man någon gång haha men nu ska jag titta på lite youtube kanaler så vi hörs haha hej då på er ha en bra dag! (om nu vet någon bra youtube kanal så tipsa gärna)


Mar. 07, 2013


Sorry

Hej och förlåt!! Jag har bloggat jätte mycket men det har aldrig kommit upp på bloggen märkte jag nu. Men nu skypar jag med Liam! I morgon ska jag ,Katrin C och han va jippi ! Berättar mer om det i morgon ska plugga nu hej då ps har nyss duschat :-)




Haha


Duschat nu <3

Hej hej nu har jag duschat haha intressant eller inte ;-)


Ps smink under ögonen och i borstar hår


Hej hej!!

Hej jag sitter vid datan och kollar på smink, skor, kläder och fb hehe jag är sjukt. Sugen på att shoppa!! Men ska nog duscha snart :-) men hej då :-) ps jag är super tröt ;-)


Solsidan

Hej Hej jag ligger i sängen och tittar på solsidan :-) puss puss haha :-D ( god natt)


God natt!

Sov gott haha


Fredag!

Hej hej i dag är det fredag så skönt :-) det gick bra på glos förhöret i alla fall :-) men till mat i skolan fick vi någon grej med kyckling bitar och nån sak jaja inte var det någon god mat i alla fall hehe (tycker alla mat i skolan är äcklig) :-( men det fins saker som är värre hehe men efter skolan gick jag till Frida w och vi tittade på tv och skypade med liam och adam hehe kul sen kl 20:10 typ ringde pappa och sa att han kommer snart och hämtar mig sen när jag kom hem så tittade jag på gladiatorerna :-) och åt godis hehe men det var lite av men dag de hej då puss puss
Ps 1 mars i dag asså bara 24 dagar kvar till min födelse dag ( fyller 25 mars) :-D hej då på er alla :-) haha


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!