för låt

jag har varit sjuk så jag har inte jårt inlel och nu ska jag inte göra så myket så jag vet ej vad jag ska skriva ommen på söndag ska jkag til mammas bror hej då

Maja :)

HEJ alla läsare , i dag har jag varit med min kompis Maja .Vi gick till affären och köpte dajm glass. det  var gott . :P
och i morgon kan jag nog ej blogga för jag ska åka till Finland men cinderella.                                                    
hej då ska nog gå och sova nu   god natt  :) puss puss :p ;)

Alice, grönalund :)

Hej alla läsare.  I dag så  sovde en kompis hos mig. Hon åkte hem Vid 2 i dag. Sen kom  Alice de är en jätte söt  bebis :)
Men nu har hon och hennes mamma Sussi och pappan Stefan åkt hem. Men imorgon kommer dom igen och då blir det Grönalund :) yeäh! jag  längtar :) !!. Sen på söndag blir det Cinderella fram och tillbaka till Finland går den båten :).
Hejdå  vi får se om jag gör ett inlägg imorgon :).

Gästbloggning på G!

Nu är det så att Ronja inte bloggat på ett tag för hennes pappa kryssar bara ned bloggen för henne när hon skulle göra ett inlägg. Därför skriver jag åt henne idag :) Dagen har bestått utav att vara med Therese, vilket alltid är lika roligt! :) för mesta dels så har vi solat i några timmar :D blev lite badande också men det var lite kallt. Mot kvällen tog vi en springtur vilket jag tycker alltid är lika skönt :D Nu mot kvällen så blev det att ut och gå med Elvis + film tittande :)

 

Idag bjuder jag på denna fina bild på min tjej :) (inte jag som tagit kortet)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!